Spletna mesta DOBER.SI uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, shranjenvanja osebnih izbir, obiskov in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>


Kako podpreti portal

gamescom 21 bo!

Prikazano: 4939 Objavil: Trupl00 Objavljeno: 19.03.21 08:17

gamescom 2021 načrtovan kot hibridni dogodek

Hibridni dogodek z načrtovanimi digitalnimi elementi na kraju samem.
Gamescom je s svojim povsem digitalnim konceptom leta 2020 praznoval izjemen uspeh. Kljub temu se tako razstavljavci kot tudi obiskovalci strinjajo: poleg digitalnih vidikov možnost preizkusa najnovejših iger na kraju samem in potop v svet iger je na srečo sestavni del gamescoma. Zato bo gamecom 2021 uprizorjen kot hibridni dogodek in tako združil najboljše iz obeh svetov, fizičnega in digitalnega.

Hibridni koncept gamescom 2021 zajema naslednje fizične in digitalne vsebine in formate:
- Prostor za zabavo, zasnovan posebej za manjše število obiskovalcev na kraju samem, ki se osredotoča na testiranje novih iger v živo na kraju samem, vključno z digitalnim sistemom za upravljanje čakalnih vrst
- gamescom oddaje, znane iz preteklih let, na primer gamescom: Opening Night Live ali studio gamescom
- Prireditveni prostor, ki ponuja prostor za posebne programske postavke, kot so eSport tekmovanja ali cosplay oddaje

Področje poslovanja se je razširilo na dvorano 11, da bi čim več obiskovalcem trgovine tudi leta 2021 zagotovilo optimalne pogoje za mreženje

Prva spletna B2B platforma, imenovana "gamescom biz", ki temelji na že preizkušenem konceptu DMEXCO @home, ki poleg predstavitev podjetij in izdelkov ponuja tudi sledenje potencialnim strankam ter obsežne funkcije mreženja in povezovanja.

Kongres devcom in gamescom je načrtovan tudi na kraju samem in z digitalnimi elementi za leto 2021. Konferenca za razvijalce devcom bo znova ponudila široko paleto možnosti za razvijalce iger na teme razvoja iger, tehnologije in orodij, umetnosti in animacije.

Glede na to, da bo gamescom odprt za javnost, seveda v omejenih količinah, se boste udeležili?
Ali ste že kdaj bili tam?


Novica: gamescom 21 bo!

ostale novice