Spletna mesta DOBER.SI uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, shranjenvanja osebnih izbir, obiskov in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>


Kako podpreti portal

SIE se gre umazana posla s PS PLUS

Prikazano: 1165 Objavil: Trupl00 Objavljeno: 25.05.22 11:04

sodeč po spletnih straneh, neogaf in ostali, uporabniki v Aziji, ki so že imeli vklop novih tierov PS PLUS, se pritožujejo glede cenovne politike Playstationa.
Namreč težava se dogaja uporabnikom, ki so že člani PS PLUS in želijo nadgraditi svoje članstvo v Extra ali Premium ( 100€ ali 120€ ).

V primeru, da imaš članstvo PS PLUS zakupljeno za tri leta, do 2025 maja meseca, lahko nadgradiš v Extra ali Premium le v primeru, da plačaš v celoti za nadgradnjo treh let. Ne moreš vzeti samo enega leta ampak doplačaš do konca trenutne članarine.

Uporabniki, ki so lojalni člani in običajno vzamejo tudi članstvo za vsaj dve leti, ob kakih akcijah recimo, so sedaj še bolj bili prepričani "s figo v žepu". V kolikor si dobil PS PLUS po znižani ceni, ti sistem ob upgrade na višji tier, zahteva doplačilo do polne cene članstva.
Torej imaš PS PLUS, ki si ga dobil v black friday ali pa kaj podobnega, po ceni 45 € namesto 60€. Sedaj, če želiš nadgraditi na PS PLUS Extra, ki stane 100€ namesto 40€ moraš plačati 55€. Ceno, ki so jo dobil v akciji moraš povrniti in plačati poln znesek.

Komentarja s strani SIE še ni ampak ne biti preveč navdušeni nad to storitvijo.
Še vedno je bolje kje kupiti PS3 ali rabljen PS1, PS2.


Novica: SIE se gre umazana posla s PS PLUS


kmetek
Odgovorjeno: 25.05.22 11:40 

ko jih jebe, JIMMY bedak.


Urednik / administratorTrupl00PODPORNIK!
PSN IDTrupl00
Odgovorjeno: 26.05.22 07:23 

Baje so zadevo popravili, kao zaradi tehnične napake.
Uporabniki javljajo, da sedaj prejšnji popusti, ki so jih dobili z nakupom ps plus, ne vplivajo več na ceno nadgradnje paketa v Extra ali Premium


Sajkek
Odgovorjeno: 26.05.22 08:19 

ja, sej to je problem pri vsem, ko so popusti v igri, gre po drugem tiru, in ce so kakšna doplačila in podobno se vedno lomi (predvsem tehnično). No fajn da so to uredili, to se dejansko pričakuje, hitra odzivnost...itd.


SI_NF7
PSN IDSI_NF7
Odgovorjeno: 27.05.22 10:28 

Vedno bolj se mi zdi, da so rekli developerjem, ki so skodirali kodo, da more bit doplačilo razlika med polno ceno in plačano ceno in potem logično, je še dobljen popust zraven štelo :D

ostale novice