Spletna mesta DOBER.SI uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, shranjenvanja osebnih izbir, obiskov in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>


Kako podpreti portal

Playstation predstavlja novo aplikacijo PlayStation

Prikazano: 3343 Objavil: Trupl00 Objavljeno: 29.10.20 08:47

Danes predstavljamo nove načine za krepitev povezav s prijatelji in iger, ki jih radi igrate, tudi ko niste na svoji konzoli. Z veseljem predstavljamo posodobljeno aplikacijo PlayStation, ki je bila ponovno zasnovana za izboljšanje vaših igralnih izkušenj na PS4 in PS5.

Prenos aplikacije naj bi bil mogoč že danes za mobilne naprave iOS (12.2 ali novejše) in Android (6.0 ali novejše). Aplikacija PS uvaja sveže funkcije, kot so glasovni klepet, domača integracija trgovine PS Store in bolj gladka izkušnja v povsem novi zasnovi.

Tu je seznam ključnih lastnosti aplikacije PS:

Posodobljen uporabniški vmesnik - prva stvar, ki jo boste opazili, je eleganten nov uporabniški vmesnik preoblikovane aplikacije PS. Nov začetni zaslon vam omogoča hiter ogled, kaj igrajo vaši prijatelji, in dostop do podrobnosti o nedavno igranih igrah, vključno s seznamom trofej.

Integracija sporočil - za enotno izkušnjo bo funkcija aplikacije PS Messages zdaj vključena v posodobljeno aplikacijo PS, tako da lahko svojim prijateljem brez težav pošiljate sporočila na enem mestu. Kot del te integracije sporočila PS ne bodo več na voljo kot samostojna aplikacija. Obstoječa sporočila PS bodo prenesena v posodobljeno aplikacijo PS.

Glasovni klepet in zabavne skupine - Zdaj lahko iz aplikacije PS ustvarite skupine za zabave in glasovni klepet z do 15 drugimi prijatelji prek mobilnega telefona

Nativno integrirana trgovina PlayStation Store in prenosi na daljavo - nova izkušnja trgovine PS Store omogoča hitro in nemoteno nakupovanje in brskanje z možnostjo oddaljenega prenosa iger in dodatkov neposredno na vaše PS4 in PS5.


Novica: Playstation predstavlja novo aplikacijo PlayStation


mad_maddoxPODPORNIK!
Odgovorjeno: 29.10.20 09:00 

Ni lih direkt vezano na to, ampak vseen.
Se mogoče kaj ve glede PS+ naročnine na PS5, bo ostalo tako kot je zdaj na PS4 (2xkonzola)?
Bo veljala naročnina na 2xPS5 in hkrati na PS4?


Urednik / administratorTrupl00PODPORNIK!
PSN IDTrupl00
Odgovorjeno: 29.10.20 09:04 

načeloma naj bi ostalo ja.
Je pa že prvi naslov za ps plus znan in sicer Bugsnax.
Zgleda pa zaenkrat samo ena igra za ps5 :/


Lastnik dober.sioToHabibiPODPORNIK!
PSN IDoToHabibi
Odgovorjeno: 03.11.20 18:22 

pomoje ps4 za nazaj ne bodo spreminjali...

tudi ps3 so pustili kot je bil na koncu in še vedno velja isto...

torej PS4 bo imel kot ima zdaj, 1 aktivno in eno online. Sicer so sistem nekaj vmes spreminjali, načeloma specifika accountov je ostala.

kako bo PS5 imel ni še nikjer javljeno, lahko da bo isto ja... sej Xbox ima tudi enako, 1 aktivno, ostale online.


Lastnik dober.sioToHabibiPODPORNIK!
PSN IDoToHabibi
Odgovorjeno: 23.11.20 14:50 

torej potrdimo :)

ps4 ima 1x aktivno 1x online
isto ima ps5

in za vsako posebej se šteje...

lahko ste tudi na obeh online naenkrat... edino kar ne morete je, igrati igro na obeh konzolahk pod istim userjem naenkrat...

lp

ostale novice